× DOMOV O NAS PONUDBA VOZNI PARK KONTAKT
+386 (0)41 340 332 info@denistrans.si Izberite jezik: English

DENIS TRANS

OD JASNIH CILJEV DO VELIKIH DOSEŽKOV

PODJETJE & EKIPA

O NAS

Naše transportno podjetje osvaja mrežo avtoprevozništva oziroma tovornega prometa po celotnem Evropskem, kakor domačem transportnem okolju. Vozni park redno posodabljamo in nadgrajujemo - skrbno sledimo trendom tehnološkega razvoja. Ob ponudbi rednih prevozov vedno poskrbimo tudi za morebitne izredne prevoze, ki so prilagodljivi na vaše želje.

USTANOVITEV in EKIPA

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2008. Naš temeljni cilj je nuditi kakovostni, zanesljiv in prilagojen program ponudbe po konkurenčnih cenah. Z Vašim zaupanjem in zadovoljstvom že osvajamo Evropske in domače ceste.

V našem podjetju je 30 zaposlenih. Ti redno skrbijo za organizacijo, zanesljivo in varno dostavo - vse za reševanje vaših logističnih težav. Celoten kader je ustrezno usposobljen. Naši vozniki redno pregledujejo transportna vozila, da so le ta varna in hitra - za zanesljivo dostavo vašega blaga.

NAŠI CILJI IN POSLANSTVO

Naši cilji so vzpostaviti cenovno ugodno transportno oziroma tovorno mrežo, ki sledi trendom razvoja, ekoloških in poslovnih standardov ter konkurenčnosti. Hkrati se zavezujemo, da bomo to mrežo negovali in uspešno posodabljali oziroma prilagajali spremembam.

Naše poslanstvo je zagotovitev konkurenčne ponudbe avtoprevozništva in tovornega transporta vseh vrst blaga po želji naročnika. Prevzamemo vso organizacijo in skrb, da bo Vaše logistično poslovanje potekalo nemoteno in profesionalno - za varno in hitro dostavo.

PRIDOBLJENA BONITETNA OCENA AA ZA LETO 2015

KAJ POMENI BONITETNA OCENA AA?

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih dvanajstih mesecih. Poslovni subjekt lahko doseže bonitetno odličnost A, AA ali najvišjo oceno AAA:

  1. A: poslovni subjekt spada v visok razred bonitetne odličnosti v Sloveniji;
  2. AA: poslovni subjekt spada v višji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji;
  3. AAA: poslovni subjekt spada v najvišji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji.

povezava: https://www.bisnode.si/

DODATNE INFORMACIJE LAHKO NAJDETE

PRAVNO OBVESTILOFACEBOOKBIZIPIRSMOJEDELOITIS

DOMOVO NASPONUDBAVOZNI PARKKONTAKT

Designed by tronlab 2023 / tronlab.info@gmail.com | DenisTrans 2023, vse pravice pridržane!