× DOMOV O NAS PONUDBA VOZNI PARK KONTAKT
+386 (0)41 340 332 info@denistrans.si Izberite jezik: English

DENIS TRANS

OBAVEŠČAMO VSE OBISKOVALCE

PRAVNI PODATKI

PRAVNO OBVESTILO ZA OBISKOVALCE

Predmet pravnega obvestila so strani in vsebine na povezavi https://denistrans.si/.
Vsebine so informativne narave in so last podjetja denistrans.si

Informacije na spletni strani so redno posodobljene, vendar si pridružujemo pravico do morebitnih napak.
Pridržujemo si pravico, da vsebino spletnih strani kadar koli, na kakršen koli način in ne glede na razlog spremenimo brez vnaprejšnjega opozorila.
Za kakršne koli posledice tovrstnih sprememb ne prevzemamo odgovornosti. Redno se trudimo posodabljati točnost podatkov in vsebin. Dodani dokumenti prav tako vsebujejo datum veljavnosti.

Vsebine tretjih spletnih strani so ustrezno označene z oznako ali imenom spletne strani, ki jo boste obiskali. Te strani upravljajo tretje osebe.
Vsebine so ustrezno in skrbno izbrane. Njihova uporaba je na lastno odgovornost. Zaradi varnosti oziroma uporabniške izkušnje se vam ob kliku na povezavo odprejo v novem zavihku.

Obveščanje v primeru slabe izkušnje je zaželeno, da lahko v prihodnje še izboljšamo našo vsebino.

II.i Izjava o varovanju osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov v okviru te spletne strani po predpisih Splošne uredbe o varstvu podatkov (SUVP) je (v nadaljevanju zgolj "podjejte"):

DENIS TRANS, cestni tovorni promet in druge storitve d.o.o.


Kontakt koordinatorja za varovanje podatkov:

info@denistrans.si ali 00386 (0)41 340 332

Pri uveljavljanju vseh vaših pravic ali pri pridobivanju dodatnih informacij smo Vam vedno na voljo.

Namen obdelave podatkov

Podjetje na spletnem mestu zbira osebne podatke (posredovane preko obrazcev).

Podjetje v tem primeru obdeluje in hrani vaše podatke z namenom nadaljnjega sodelovanja. Vaše podatke bomo uporabili za to, da bomo lahko odgovorili na vašo zahtevo.

Obdelava in uporaba vaših podatkov temeljita na zakonskih določilih, ki upravičujejo take postopke z utemeljitvijo, da so potrebni za obdelavo vaše zahteve.

ČAS HRANJENA PODATKOV

Če niste podali soglasja za daljšo hrambo podatkov v okviru našega upravljanja odnosov z deležniki, podatkov ne bomo hranili dlje, kot je potrebno za izpolnitev zgoraj navedenega namena oziroma tako dolgo, kot se to zahteva pri obvezni hrambi podatkov.

VERODOSTOJNOST PODATKOV

Upravljavec spletne strani ali lastnik oziroma podjejte ne prevzema odgovornosti za verodostojnost, točnost in ažurnost osebnih podatkov in kontaktnih podatkov, ki jih posreduje uporabnik. Kot uporabnik spletnega mesta ste dolžni sami poskrbeti za točnost in ažurnost vseh posredovanih podatkov v okviru spletnega mesta.

ZBIRANJE PODATKOV ZA PREGLED STATISTIKE UPORABE SPLETNEGA MESTA

Spletno mesto lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi uporabnikovega računalnika ter IP naslov naprave, s katero dostopate do spletnega mesta. Te informacije bodo uporabljene izključno za izdelavo splošne statistike o uporabi spletnega mesta.

Dodatna načela

NAČELO VARNOSTI

Obdelava osebnih podatkov temelji na strogih načelih strogega varovanja in zaščite podatkov ter pravic prizadetih kot najpomembnejše dobrine.

ZAKONITOST in TRANSPARENTNOST

Obdelava podatkov poteka na zakonit način in v dobri veri. Posameznik je pri zbiranju podatkov obveščen o načrtovani obdelavi (namen) in rokovanju s podatki.

SPLOŠNO O NAMENU

Podatki se zbirajo in obdelujejo z določenim, jasnim in legitimnim namenom. Podatki se ne obdelujejo z namenom, ki se razlikuje od dogovorjenega.

Zbira in obdeluje se le tiste podatke, ki so nujno potrebni za navedeni namen.

OMEJITVE ČASA HRANJENA PODATKOV in BRISANJE

Osebne podatke zbrišemo, takoj ko se namen, v katerega so se prvotno zbirali, konča in ko zakonski roki za hranjenje podatkov ne preprečujejo več brisanja.

Pravice

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate pravico do dostopa do vaših osebnih podatkov, pravico do popravka, pravico do izbrisa (»pozabe«), pravico do prenosljivosti, pravico zahtevati omejitev obdelave osebnih podatkov in pravico do ugovora.

Varovanje

Osebni podatki so tajni podatki. Z njimi je treba ravnati zaupno in jih z ustreznimi organizacijskimi in tehničnimi ukrepi varovati pred nepooblaščenim dostopom, nezakonito manipulacijo ali posredovanjem ter izgubo in uničenjem.

ELEKTRONSKA POŠTA

Če nam pošljete elektronsko sporočilo, bomo naslov vaše elektronske pošte uporabili le za korespondenco z vami. Prosimo, da upoštevate, da lahko obstajajo pri prenosu podatkov prek spleta varnostne vrzeli. Brezhibne zaščite podatkov pred dostopom drugih ni mogoče zagotoviti.

POGOJI IN DODATNE INFORMACIJE

Vašega elektronskega naslova ne bomo posredovali naprej, tudi reklamnih materialov ne pošiljamo v elektronski obliki.
Njegov namen je informativne in varnostne narave za večjo učinkovitost dela

Po posredovanem povpraševanju boste na elektronski naslov dobili potrdilo o poslani ponudbi,
mi pa se bomo potrudili odgovoriti v najkrajšem možnem času, večinoma najkasneje v 3 delovnih dneh

DENIS TRANS, cestni tovorni promet in druge storitve d.o.o.

Moščanci 50, Moščanci, 9202 Mačkovci, poglej zemljevid

Davčna številka: 36215775

Matična številka: 3923738000

DODATNE INFORMACIJE LAHKO NAJDETE

PRAVNO OBVESTILOFACEBOOKBIZIPIRSMOJEDELOITIS

DOMOVO NASPONUDBAVOZNI PARKKONTAKT

Designed by tronlab 2024 / tronlab.info@gmail.com | DenisTrans 2024, vse pravice pridržane!